Central Job
Central Job

Vacature : Besturingstechnicus

Bij Central Job zijn wij op zoek naar een besturingstechnicus die gek is op techniek. Een echte teamspeler met een goede dosis humor.

Besturingstechnicus
Bij aanvang van je werkdag drink je eerst een bak koffie of thee met je collega’s. Het team van R&D bestaat uit 5 vaste medewerkers dus er is altijd iemand die de dag met je start. Omdat je met verschillende machines werkt en we steeds op zoek zijn naar nieuwe technieken kan je rekenen op veel afwisseling en uitdaging in je werk waardoor het werk iedere dag weer anders is.

In deze rol ben je verantwoordelijk voor samen met het R&D team robots te ontwikkelen voor klant specifieke en/of gestandaardiseerde spuitgiet producten. Dit doe je door het ontwerpen en beheren van alle besturingssystemen (hardware en software). Ook bouw je zelfstandig specifieke soft- en hardware voor de besturing en test je deze, waarna de robots in productie worden genomen. Je bent dus verantwoordelijk van A tot Z.

Wat heb je nodig om als besturingstechnicus te werken ?
• Een afgeronde MBO4+ of hbo-opleiding zoals besturingstechniek of industriële automatisering.
• Kennis van besturingstechnieken (PLC’s), aandrijftechniek, hydrauliek, pneumatiek en industriële automatisering.

• Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift (Duits en Engels is een pré).
• Kennis van E-plan is een pré
• Kennis van Beckhoff is een pré.

Wie zoeken we?
Je bent iemand die enthousiast is en die graag samen met collega’s een goede prestatie willen leveren. Daarnaast durf je verantwoordelijkheid te dragen en kan je zowel in teamverband als zelfstandig goed en veilig werken. Eigen initiatief wordt gewaardeerd en het is prettig als je houdt van afwisseling, geen dag is namelijk hetzelfde!
We willen iemand graag voor lange tijd aan ons binden en vinden het dan ook belangrijk dat je jezelf binnen het B.V. wil ontwikkelen.

Wie bieden jou:
• Een fijne werkomgeving.
• Een plek in een gezellig team dat altijd voor elkaar klaarstaat.
• Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
• Een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid waarin je wordt gestimuleerd in jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling.

    Ik ga akkoord met de voorwaarden en privacyrichtlijn. *