Vacature : Zelfstandig Monteur / 1e Monteur

Wat ga je doen?

In deze fulltime functie zorg je ervoor dat ons machinepark in een optimale staat van onderhoud is en blijft.
Jij bent helemaal thuis in dieselmotoren en hydrauliek. Je zorgt ervoor dat de shovels, trekkers en ander rijdend materieel in optimale staat van onderhoud is en blijft. Je werkt zelf aan het materieel maar stemt ook af met externe partijen waaraan is uitbesteed. Samen met je collega’s loop je consignatiediensten om de storingen ’s avonds en in het weekend te verhelpen. Uiteraard word je hiervoor goed betaald!
Het betreft een uitdagende baan in een omgeving met veel verschillende disciplines.

De andere disciplines zijn de drijvende kranen en transportbanden. Als monteur kun je gaandeweg worden ingewerkt op deze disciplines of eventueel een collega monteur helpen die in één van deze disciplines gespecialiseerd is. Voor wat betreft de drijvende kranen worden onderhouds- en reparatiewerkzaamheden verricht aan de kraanconstructies, hydrauliek en lagers en tandwielkasten. Voor de transportbanden zorgt de monteur ervoor dat deze in optimale staat blijven. Uiteraard worden er controles en inspecties uitgevoerd.

Wat heb jij te bieden?
• Je bent flexibel, initiatiefrijk, betrokken en sociaal
• Je hebt een MBO 3 of 4 diploma. Voor doorgroei naar 1e monteur dien je een MBO 4 te hebben, uiteraard mag je die bij ons halen
• In het bezit van een VCA basis certificaat en rijbewijs B
• Bereid tot het volgen van (interne) opleidingen en trainingen
• Je spreekt goed Nederlands
Volop doorgroeimogelijkheden

Wat kun je van ons verwachten?
Om te beginnen natuurlijk een goed salaris, maar ook een mooi pakket arbeidsvoorwaarden (wat dacht je van 27 vakantiedagen + 18 ATV dagen), 9% vakantiegeld en een bedrijfsauto die je voor woon-werkverkeer mag gebruiken. Verder volop kans om opleidingen te volgen en door te groeien. En – ook niet onbelangrijk – je komt in een geweldig team met enthousiaste collega’s!