Begeleiding en Ontwikkeling van werknemers

CentralJob is geen gewoon uitzendbureau. Wij behandelen je niet als een nummer. Je bent onze potentiële werknemer en wij gaan je verder helpen. Door jou én de werkgever te ondersteunen, zodat het voor iedereen een succes wordt.

Nu en op de lange termijn. Jouw kennis en ervaring zet je in op de werkvloer. Wij helpen je met alles wat daarbij komt kijken. Of dat nou je CV is, de formulieren, wet- en regelgeving of een cursus. Wij doen ons best voor jou. En jij doet dat voor je werkgever. Zo bouwen we samen aan jouw toekomst.

De CentralJob werkwijze om jou verder te helpen

1. Intake

Als je ons hebt gevonden (of wij jou), maken we eerst uitgebreid kennis. Niet met een formulier, maar met een gesprek. We bespreken je CV en wat je wensen zijn. We gaan vervolgens kijken wat CentralJob voor je kan betekenen.

> 5 tips voor een beter cv

2. Op zoek

CentralJob komt bij heel veel bedrijven in de regio over de vloer, dus meestal weten we wel of er ergens plek is of binnenkort een leuke baan vrijkomt. Als jou dat ook wat lijkt, dan gaan we je daar voorstellen.

3. Sollicitatie

Wanneer de werkgever positief reageert, ga je daar op gesprek. Wij van CentralJob maken een afspraak voor je en we helpen je bij de voorbereiding.

> Tips voor je sollicitatiegesprek

4. Aan het werk

Als jij en de werkgever enthousiast zijn, dan kun je aan de slag. CentralJob maakt alles voor je in orde en spreken af wanneer je gaat beginnen.

5. En dan verder

CentralJob maakt elke week contact, met jou en met je werkgever. Dan weten we hoe het gaat en wat er speelt. Natuurlijk kun je altijd tussendoor bellen als je vragen hebt of als er problemen zijn. Bij ziekte of vakantie heb je ook met ons te maken.

6. Kijken naar de toekomst

CentralJob vindt het belangrijk dat je je goed op je plek voelt. Als je wilt, kijken we ook samen naar de toekomst. Hoe kunnen we je weer verder begeleiden als dit contract afloopt? Kunnen we je ergens bij helpen? Welke certificaten zou je kunnen halen? Welke opleiding zou je willen volgen? We laten je in ieder geval niet zomaar los!