Central Job
Central Job

Pay-rolling – Flexibiliteit zonder gedoe

Werft u liever zelf personeel, maar wilt u wel de flexibiliteit van een uitzendcontract? Verlost zijn van salarisverwerking, afdrachten werkgeversdeel, ziekteverzuim, pensioenvoorziening en dergelijke tijdrovende plichtplegingen?

Dan is pay-rolling wellicht iets voor u. Met pay-rolling regelt u zelf de werving van uw nieuwe personeel, uw nieuwe personeel brengt u op basis van een pay-rolling contract bij CentralJob onder. Op deze manier bespaart u al snel 20% op uw loonkosten. Maar beschikt u wel over de flexibiliteit van een uitzendcontract onder toepassing van uw eigen cao.

Ook kunt u aan pay-rolling denken als u bijvoorbeeld op projectbasis graag steeds met hetzelfde personeel werkt zonder dat ze bij u onder contract staan. Maar ook als u personeel voor langere tijd zoekt en de proefperiode wilt uitbreiden, of als u op termijn een grote order of capaciteitsuitbreiding verwacht en hier graag goed voorbereid aan wilt beginnen.

Pay-rolling maakt samenwerken eenvoudig

Aanmelding
U meldt uw eigen medewerkers makkelijk en snel aan via uw account. Ook kunt u hier medewerkers verlengen of overzetten vanuit een andere dienst van CentralJob.

Contractering
Wij sturen de medewerker een arbeidsovereenkomst en sturen u de opdrachtbevestiging. Uw opdracht is zichtbaar in uw account.

Declaratie
Declaraties worden via internet of door middel van een koppeling met uw systeem ingevoerd en goedgekeurd. Indien u gebruikmaakt van contracturen hoeven medewerkers de uren niet te declareren.

Verloning
Wij verzorgen de verloning aan de medewerker en de facturatie aan u.

Betaling
Betaling door u geschiedt via automatische incasso. Dit versterkt uw cashflow-positie.

Voordelen

  1. Administratief en juridisch werkgeverschap nemen wij uit handen
  2. Wij zijn op de hoogte van wet en regelgeving
  3. Wij nemen uw werkgeversrisico’s over

Kom gerust langs bij ons kantoor

Wij maken graag persoonlijk kennis om je zo goed mogelijk te helpen.

> Maak direct een afspraak

Pay-rolling iets voor u?

CentralJob biedt de oplossing en helpt graag!

Neem contact op via 0251 – 247 312

(op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur)