Central Job
Central Job

Gekwalificeerde en gemotiveerde vakmensen op elk niveau

Begeleiding en Ontwikkeling

CentralJob is geen gewoon uitzendbureau. Wij behandelen je niet als een nummer. Je bent onze potentiële werknemer en wij gaan je verder helpen. Door jou én de werkgever te ondersteunen, zodat het voor iedereen een succes wordt.

Nu en op de lange termijn. Jouw kennis en ervaring zet je in op de werkvloer. Wij helpen je met alles wat daarbij komt kijken. Of dat nou je CV is, de formulieren, wet- en regelgeving of een cursus. Wij doen ons best voor jou. En jij doet dat voor je werkgever. Zo bouwen we samen aan jouw toekomst.

> meer informatie

ZZP-ers & freelancers helpen we graag verder

Werk je freelance of als ZZP’er? Dan kunnen we op meerdere vlakken iets voor je betekenen. We kunnen je bijvoorbeeld helpen aan nieuwe opdrachten.

Omdat we bij veel verschillende bedrijven over de vloer komen, weten we altijd welke projecten er lopen en waar behoefte is aan ondersteuning. Wanneer je je bij ons registreert, kunnen we voor je bemiddelen.

Daarnaast kunnen we je helpen bij het regelen van je administratieve rompslomp. Tenslotte is dat ons vak. Maar misschien nog wel het meest interessant: wij hebben een groot netwerk en we brengen mensen graag bij elkaar. Ook als je zelf een keer extra mankracht nodig hebt!

> meer informatie

Belangrijke links